blimedlem banner


DU ÄR VIKTIG FÖR OSS! 

Som medlem i Kristianopels GoIF fyller du en mycket viktig funktion och bidrar starkt till att föreningen ska må bra och för dess utveckling.

Vi tackar och uppskattar mycket att Du som medlem välvilligt stödjer vår förening och dess verksamhet. Vi är ca 350 medlemmar vilket är både glädjande och inspirerande för oss alla.Medlemskapet ger dig rätt att närvara och rösta på årsmöten och så får du som bor utanför postnummer Fågelmara vår klubbtidning Noplaren hemskickad på posten.

I medlemsavgiften ligger en olycksfallsförsäkring via Folksam som omfattar alla våra spelare och funktionärer ifall någon skulle råka ut för en olycka i vår verksamhet.

Träningsavgift för alla spelare från det år man fyller 15 år betalas tillsammans med medlemsavgiften. För aktiva spelare ska betalningen vara oss tillhanda senast 31/3.

Så här gör du! 

Betala in medlemsavgiften på bankgiro: 493-46 67 eller via Swish 1230960799.
Ange "Medlem namn och personnummer" som referens. Ex. "Medlem Anders Andersson ÅÅMMDD".
Inbetalningskort medföljer också första numret av vår klubbtidning Noplaren varje år.

  Behandling av personuppgifter (GDPR) 

 

Medlemsavgifter 2022

1.

Stödmedlem

200 kr

2.

Spelare under 18 år

300 kr

3.

Spelare från 18 år (från det år man fyller 18 år)

500 kr

4.

Familj (alla i familjen som bor på samma adress)

700 kr

5.

V.I.P (fritt inträde alla matcher, gratis korv o kaffe)

700 kr

Träningsavgift

 

Träningsavgift för alla spelare från det år man fyller 15 år

500 kr


Om du vill ändra dina uppgifter som vi har i vårt medlemsregister så skickar du ett mejl till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

rfsisuble

Vi samarbetar med RF-SISU BLEKINGE som ger service till Blekinges idrottsföreningar och specialidrottsdistriktsförbund som har verksamhet i länet.

Stöd vår ungdomsfotboll genom Svenska spels ”Gräsroten”. Via ditt spelkonto ansluter du dig till att stötta vår förening!

HUVUDSPONSORER

bagahsintersport huvudcraft huvud