Glenn tror på en tuff femma

IMGP8488

- En viktig kugge är att gruppen har roligt tillsammans. Jag vill skapa en positiv miljö för killarna som dom trivs i och kan påverka. Förhoppningsvis kan min ledarstil ihop med kollegorna bidra till att utveckla individen i gruppsamverkan, säger Wiberg till fotbollssajten fotbolliblekinge.se

 

- Vi började försäsongen redan innan jul med lite snabbhet och uthållighetsträning mest i förberedande syfte för att kunna gå på lite tuffare i januari. Vi kommer att träna på grus under januari för att därefter flytta ner till Jämjös konstgräs i februari.

 

- Det kommer att bli en oerhört tuff femma i år där många lag kommer att vilja vara med och slåss om topp placeringarna.

- Nykomlingarna Iliria och Mörrum är två riktigt bra lag. Har sett att Olofström fått intressanta nyförvärv. Sölvesborg United har en härlig trupp som var med i toppen i fjol och kommer säkerligen att vilja ha ett ord med även i år. Lyckå är även dom ett lag man aldrig kan räkna bort. Men framförallt så tror jag det kommer att bli en jämn serie.

 

Läs hela intervjun på fotbolliblekinge.se

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.