Sensationell värvning till Kristianopels GoIF

jonasl

Jonas Lantto från Kiruna har nu kritat på för gulsvart och spelar i femman med Nopeln nästa år.

Det är inte många år sedan han var en känd profil i allsvenskan och en tongivande spelare i Gefle. 33-åringen Jonas Lantto från Kiruna har nu kritat på för gulsvart och spelar i femman med Nopeln nästa år. Han har en imponerande karriär med 331 matcher i Gefle varav 10 säsonger med 274 matcher i allsvenskan. Han har även spelat ett antal landskamper i ungdomslandslagen och kommer senast från två säsonger i FK Karlskrona.

Vad är ditt största minne från din fotbollskarriär?
- Det var säsongen 2011 med Gefle i allsvenskan. När vi låg tvåa i serien, hade hållit nollan 7 matcher i rad och allting bara flöt på. Att få spela på den nivån med fullsatta läktare på hemmaplan i en stad som kanske egentligen är mer känd som hockeystad. Det var en härlig känsla!

Efter att ha spelat fotboll på hög nivå (div 2 och uppåt) sedan du var 15 år så blir det nu spel med Kristianopels GoIF i division 5 nästa år. Frågan som alla ställer sig är, varför blir det spel i Nopeln 2021?
- Det var vännerna från FKK som valt att gå till Nopeln som lockade. Jag ser fram emot att kunna hålla igång och träffa kompisar.


Hur ser ambitionsnivån ut inför nästa år?
- Det beror lite på Corona-situationen som det ser ut just nu. Men om den är under kontroll så är målsättningen att vara med så mycket jag kan.

 

Med dom orden så hälsar vi Jonas varmt välkommen till Kristianopels GoIF och ser fram emot att se honom på Fågelmara IP när säsongen drar igång!

 

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.