Anton Sigvardsson tillbaka i Nopeln efter 10 år!

antons

Det känns fantastiskt roligt att kunna presentera att Anton Sigvardsson återvänder till Nopeln efter 10 år i Kaif och FKK!

"Sigge" kom till Nopeln 2008 från Lyckeby och spelade två säsonger hos oss innan han gick vidare till Kaif och senare FKK.

Varmt välkommen tillbaka Sigge!
- Tackar!

Det har gått 10 år sedan du lämnade Nopeln för Kaif. Hur skulle du beskriva dessa 10 år?
- Fantastiskt roliga år! Många härliga minnen! Seriesegrarna i 2:an är två av höjdpunkterna men med två olika känslor. Första gången en fantastisk känsla att gå upp i 1:an för första gången, medan andra gången hade en fantastisk känsla av revansch. Kommer även att komma ihåg de långa bussresorna hem efter en bortaseger, då var det skön stämning på bussen! Givetvis är matchen mot MFF hemma på Västra Mark ett roligt minne med mycket publik, bra stämning och bra fotboll. 10 roliga år i en fantastisk förening helt enkelt!

Du väljer nu att spela med oss i Nopeln nästa säsong, varför blev det så till slut?
- Det kändes som att det var rätt tid att göra något annat. Att spela i 1:an och 2:an är givetvis väldigt roligt, men kräver att man lägger ner väldigt mycket tid och offrar mycket vid sidan om fotbollen. Jag kände till slut att det var dags att lägga fokus på mer än fotbollen framöver. Jag har bara bra minnen från förra gången jag spelade i Nopeln.

Det är en familjär stämning, bra folk runt omkring i föreningen och prestigelöst. Jag ser verkligen fram emot att träffa alla killarna i truppen! En del av dem spelade när jag var här senast så det ska bli kul att spela med dem igen, och samtidigt kul att lära känna övriga noplare som jag inte spelat med. De flesta av de övriga nyförvärven har jag ju spelat med mycket under åren i Kaif och FKK, och det blir kul att återförenas med dem.

Välkommen tillbaka!

 

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.