Sebastian Halle blir Noplare!

sebastianh


Nu är det klart att Sebastian Halle spelar i Nopeln 2021 som utespelare! 


Ytterligare en FKK-ikon har valt att representera Nopeln 2021. Sebastian Halle kommer under nästa säsong att spela hos oss på Fågelmara IP!

Sebastian, välkommen till Kristianopels GoIF!
- Stort tack!

Precis som Eric P har du varit Kaif och FKK trogen under väldigt många år, vad har höjdpunkterna varit?
- Jag kan bara hålla med det som Eric nämnde. De båda avancemangen till div 1 har varit höjdpunkterna. Att vara med och vinna en serie är få förunnat oavsett vilken nivå man spelar på så det är absolut höjdpunkterna! Jag kom till Kaif från Lindsdal som 19-åring och har sedan dess trivts väldigt bra i Kaif och FKK. Det har givetvis varit både med- och motgångar men jag har alltid trivts i laget och föreningen.Jag önskar dem all lycka till framöver!

Du hoppade tidigare i år av spel i FKK efter 12,5 år (några månader längre än Eric P...). Har du haft någon kontakt med fotbollen sedan dess?
- Jag har inte spelat själv men har mycket kontakt med fotbollen som ungdomstränare för lag där mina barn spelar. Fick under hösten nya arbetsuppgifter på mitt jobb som har krävt mycket av min tid så det har helt enkelt inte funnits möjlighet att fokusera på att spela fotboll.

Under nästa säsong är tanken att du för första gången i din karriär ska spela som utespelare, hur kommer det sig?
- Jag har under alla år hävdat att jag är både målvakt och målskytt. Nu är tanken att jag ska bevisa att det stämmer. Under åren i FKK har jag varit med och tränat som utespelare så mycket jag har kunnat och fått så jag ser verkligen fram emot att nu till slut prova på att spela matcher som utespelare.


Det blev till slut Nopeln för dig, hur känns det?
- Det känns bra! Intrycket jag fått hittills är att det är familjär förening med en härlig grupp spelare och en ambitiös ledarstab. Jag känner sedan tidigare en del av spelarna och det har varit en avgörande faktor när jag bestämde mig för spel i Nopeln. Dessutom spelade jag en del tillsammans med Dino Kadic i Lindsdal innan jag flyttade till Kaif. Sedan är det givetvis så att det spelade in att Eric spelar i Nopeln nästa år. Vi har spelat väldigt många år tillsammans i FKK och är goda vänner. Nu ser jag fram emot att försäsongen ska dra igång!

 

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.