Eric Petersson klar för Nopeln!

ericp


Vi är glada och stolta att kunna presentera Eric Petersson som spelare i Kristianopels GoIF 2021!

Eric har de senaste 12 åren (!) spelat i KAIF och FK Karlskrona och har under de senaste säsongerna även varit FKKs lagkapten.
Det är med andra ord en väldigt meriterad spelare som vi ser fram emot att få se på IP nästa år.

Eric, du har nu avslutat din 12:e säsong på Västra Mark och har beslutat dig för att inte längre spela fotboll på elitnivå. Hur känns det?

-Jag har haft 12 helt fantastiska år hos FKK! Fått vara med om väldigt mycket där de dubbla avancemangen till 1:an och Malmö FF-matchen är härliga minnen jag kommer att bära med mig. Men det klart att det känns vemodigt att lämna FKK och Västra Mark. Jag har spenderat hela mitt vuxna fotbollsliv där och har trivts fantastiskt bra med spelarna, föreningen och alla som jobbat runt omkring. Så jag tackar dem verkligen för dessa åren och önskar dem ett stort lycka till framöver!

Nästa säsong blir det spel med Nopeln i 5:an istället, hur går tankarna runt det?

-Det känns spännande att prova på spel i Nopeln nästa år! Det är en ny sorts utmaning för mig och jag ser fram emot att komma igång att träna efter att kroppen fått välbehövlig vila under december. Jag känner många av spelarna och övriga personer i föreningen, min sambo spelar i damlaget och min dotter Ines leker fotboll i knattelaget. Dessutom har min pappa varit tränare och assisterande tränare i herrlaget under många år. Det känns bra att ha den anknytningen till klubben jag representerar. Rent fotbollsmässigt så hoppas jag kunna bidra med energi, erfarenhet och ett jävlar anamma både på träning och på match. Jag hoppas kunna dela med mig av det jag lärt mig under åren i FKK och på så sätt få andra spelare att växa och utvecklas.

Hur ser ambitionsnivån ut inför nästa år?

-När man går ut på planen måste man vilja vinna, och jag tycker att ambitionsnivån måste vara att vi ska vinna 5:an och spela i div 4 igen 2022. Sedan får vi se hur långt vi räcker till och hur tabellen ser ut när säsongen är slut.

Varmt välkommen till Nopeln Eric!

 

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.