Lyckå Cup - Damjuniorer

20131229 220912 LyckåCup DamJ Nopeln-Rödeby 1-1 01

Inget avancemang men 5 poäng, 7 mål och en härlig inställning under gruppspelet.


Nopeln-Rödeby 1-1 mål:Sara S
Saxemara-Noplen 1-3 mål: Sara S x 2 och Sarah-Lee
Nopeln-Vimmerby 1-2 mål: Sarah-Lee
KFF-Nopeln 2-2 mål: Emmie och Sarah-Lee.

Tränar Rickards sammanfattning:

Vi gick inte vidare men vi gjorde 7 mål idag och det är ett STORT steg framåt. Nopeln hade inte riktigt marginalerna på sin sida, bland annat gjorde Vimmerby 2-1 målet med 30 sekunder kvar på ett felaktigt sätt. Spelaren låg ner och slog in den klart regelvidrigt och jag kan inte fatta att det blev godkänt.

Rödebymatchen var egentligen helt jämn och oavgjort var nog rättvist. Matchen KFF började i ett rasande tempo och KFF tog ledningen med 2-0 men Nopelns krigare gav sig inte och Emmie dundrade in 1-2 och spelade dessutom fram till Sarah-Lees mål. Vinsten mot Saxemara var det inget snack om men där började vi svagt för att sedan ösa på lite mer halva matchen och framåt.

Hatten av för alla som deltog idag. ALLA drog sitt strå till stacken och vi visade än en gång att Noplen är inget lag man kör över hur som helst. KFF, Rödeby och seriesegrarna Vimmerby i div 2 Småland var ju inte precis några dussinmotståndare. Natta tog ansvar och stod alla matcherna på ett helt fantastiskt sätt, Maja, Linda, Linn, Emmie och sista matcherna Sofia då Linn fick en lårkaka i första såg till att det var riktigt svårt att göra mål för motståndarna. Anfallarna Sara-Lee, Sara S, Ulrika och Ellen A såg till att vi var sylvassa när lägena gavs.

Utan att veta tror jag att Nopeln var seriens mest effektiva lag. Sara-Lee och Sara S gjorde det dom skulle och satte 3 baljor var. Att sen Emmie fick trycka dit en också var bara grädde på moset. Ulrika och Ellen stod inte för några mål idag men det gör inget båda spelade ett mycket uppoffrande spel för laget och det är så vi blir tunga att möta.

Någon sa att detta var den bästa Lyckå Cup någonsin och kan det ha något med tre träningar i veckan att göra? Avslutningsvis så vill jag gratulera F15 till segern i Lyckå Cup. Gott mos tjejer. :)

//Rickard

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.