Ungdomarna fick det tufft

Det var i princip ett helt nytt och ungt damlag som åkte till Norra Tångs Damcup i Torsås den 5/1 för att spela 5 matcher.

 

Laget bestod av Ellen (98), Lovisa (98), Jennifer (98), Lisa (98), Kamar (98),  Emmie (96) ,Sofia (96) ,Maja (96) , Linn (96),  Nathalie (95), Ulrika (94).

 

För Kamar var det premiär att spela mot seniorer men det visade hon inga tecken på.
Precis som alla F98 vi har i föreningen så vågar hon hålla i bollen, titta upp och har en tanke med varje passning. Detta tyder på självförtroende som vi ska försöka smitta av till dem äldre.

 

Linn som aldrig varit målvakt tidigare ställde verklig upp för laget nära Sarah-Lee låg hemma och var sjuk. Det är inte många som vågar ställa sig i ett 7-manna mål men hon gjorde verkligen sitt bästa och det är vi verkligen tacksamma för. Hon räddade turneringens hårdaste skott och jag tror hon lärt sig att en målvakt behöver få hjälp av sin medspelare.

 

Det är verkligen roligt att dem ”äldre”  tar hand om dem yngre så att ingen känner sig utanför och det är lovande inför framtiden.

Med tanke på att vi inte satsar så mycket på inomhus och att vi inte spelat ihop oss så fick vi svårt att vinna någon match. Attityden var det inget fel på men vi behöver växa till oss och få lite hårdare muskler.  Vi gör en del enkla misstag som straffar sig direkt i inomhusfotboll.

 

Kristianopels GoIF - Vissefjärda komb 0-2
Norra Tångs BK - Kristianopels GoIF 5-1
Kristianopels GoIF - Bodabruk GoIF
Madesjö IF - Kristanopels GoIF 4-0
Trekantens IF - Kristianopels GoIF 3-0

 

Nu ser vi framåt mot den underbara försäsongen med all härlig hård träning som kommer se till att vi är väl förberedda när utomhus säsongen drar i gång.

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.