Julia avgjorde mot Smedby

webnyhet02

Med nio minuter kvar av matchen avgjorde Julia Mattisson.

Matchen inleddes inte på bästa sätt utan Smedby fick tidigt i matchen en frispark en liten bit utanför vårt straffområde. Denna frispark förvaltade Smedby och bollen gick i mål otagbart precis under ribban.

Nopladamerna arbetar sig in i matchen och i matchminut 13 kommer kvitteringen av Lovisa Johansson framspelad av Sarah-Lee Claesson. Resterande halvlek blir en jämn kamp mellan två lag där båda har stabila backlinjer. Men vi känner i halvlek att vi har mer att ge och motståndarna har det tungt med bara en avbytare.

I andra halvlek fortsätter vi vår offensiv och börjar komma runt bra på kanterna men utan att få till avsluten. Vi gör några byten för att få in lite friska ben och skapar genast flera målchanser men Smedbys målvakt är duktig. Det dröjer ända till matchminut 81 innan Sara Johansson kommer igenom backlinjen, hon kommer lite ur vinkel och istället för att skjuta spelar hon bollen vidare till Julia Mattisson som kan raka in bollen i öppet mål. Sista minutrarna på matchen blir lite nervösa när Smedby ligger på för en kvittering. När domaren blåser av matchen är glädjen stor hos de svartgula.

Smedby BoIK
1-2 (1-1) Kristianopels GoIF
3' Maria Axelsson

 

13' Lovisa Johansson
81' Julia Mattisson

1. Jonna Nilsson
3. Emmie Samuelsson
4. Emma Appelkvist
5. Lisa Andersson
6. Sarah-Lee Claesson
7. Sara Johansson
8. Veronica Olausson
10. Lovisa Johansson
12. Hanna Johansson (K)
14. Frida Karlsson
15. Frida Andersson
16. Ellen Samuelsson
17. Anna Hellstadius
18. Julia Mattisson
20. Sabina Andersson
21. Amanda Schmidt
bagahskrresort2 intersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.