Suddenförlust i B-slutspel

20150103 113317 NorraTångDamCup Nopel-Trekanten 2-3 01

Det blev fyra matcher för Nopelns damlag i Norra tångs cup i Torsås.

Första matchen mot Trekantens IF inleds lite trevande från vår sida. Tyvärr blir det förlust med 2-3, känns sådär med tanke på att deras mål kom efter små misstag från våra sida.

Mot Lindsdals IF har vi spelat upp oss och kan säkert vinna med 2-0. Vi för spelet under största delen av matchen.

Färjestadens GoIF B som slagit både Trekantens IF och Lindals IF med stora siffror hade vi verkligen i gungning. Vi förlorar med 1-2 men denna match kunde lika väl slutat med vinst för oss. Färjestadens GoIF B vinner hela cupen.

I B-slutspel möter vi Bäckebo GoIF. I denna match är vi det spelförande laget under 13 minuter. P.g.a. skada i laget är vi bara sju spelare denna match vilket märktes lite på orken i slutet då Bäckebo lyckas kvittera till 1-1. Det blir förlängning med en spelare mindre på plan för båda lagen. Vi går fram på ett 3-2 läge men de lyckas bryta ett uppspel och på något märkligt sätt så får de senare in bollen i mål, det kändes riktigt surt.

Summa summarum är att vi gör vi en bra turnering. Matchen mot Färjestad var den bästa från vår sida. Det vi ska ta med oss är också att det är okej att ta en frispark i vissa lägen.

De som var med och spelade var: Amanda, Ellen S, Emmie, Matilda, Verre, Lovisa, Julia och Jenna.

Vi syns den 11/1 klockan 16:30 på Fågelmara IP för Upptaktsmöte samt träning/spel.

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.