Nu blir det Craft för Nopeln

nycraft

Kristianopels GoIF har tecknat samarbetsavtal tillsammans med Craft och INTERSPORT som ny leverantör av material och kläder.

Vi är väldigt nöjda med att ha tecknat avtal med Craft som ny klädleverantör. Craft är kända för sina sportkläder för de tuffaste individuella idrotterna och nu gör det svenska företaget en storsatsning på lag och klubbar där fotboll blir en av de viktigaste sporterna. Fokus ligger på funktion och material i världsklass.

Vi tycker att det skall bli riktigt kul att få vara med i denna satsning. Nyligen presenterade Hammarby IF i Allsvenskan sitt nya samarbete med Craft.  

Intersport är världens största sportkedja med fler än 5500 butiker i 44 länder och är ett av Sveriges mest kända varumärken. Butiken hittar du i Amiralens köpcentrum.

Bli medlem i Club INTERSPORT
Som medlem i Club INTERSPORT samlar du inte bara bonus till dig själv utan stöttar även Kristianopels GoIF genom dina köp.
Du som medlem får 2-6%* av de årliga inköpen. Föreningen får dessutom 3% i kickback på allt du köper. Din egen bonus kommer hem i brevlådan en gång per år och föreningens bonus går till föreningen. Dubbel nytta alltså!

Så här blir du medlem: Följ Länken https://www.intersport.se/club-intersport/registrera/?team=kristianopels-goif
Ange personnr och fyll i dina uppgifter.

Läs mer om Club Intersport på: https://www.intersport.se/club-intersport/

Länk till vår klubbshop   https://team.intersport.se/team/kristianopels-goif

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.