Förlust med flaggan i topp

Dam Nopeln-LörbyU SGIFU 1-3 20130526 180951 02

 

Kristianopel förlorade ikväll hemma mot Lörby U/SGIF U med 1-3 (1-0).

 

Förlust idag mot Lörby U/SGIF U med 3-1 på ett lerigt Fågelmara IP. Det laget som lyckades med det bästa kantspelet skulle vinna för på mitten var det nästan ospelbart. Det var väl kanske inte riktigt rättvist resultat utan vi skulle iaf haft en poäng med oss i denna matchen. Vi gör en riktigt bra första halvlek och vi tar ledningen med 1-0. Sara J spelar fram Annie som sätter dit den. Sara hade några fina lägen själv som rann utanför stolparna. 1-0 stod sig till halvtid och det är alltid lite jobbigt och leda med ett ynka mål för det smyger sig in tankar som man inte vill ha.

Lörby / SGIF kvitterar rätt tidigt i andra och vi tappar lite luft samtidigt som de får energi från sitt mål. Större är inte skillnaden utan Lörby/SGIF spelar fram 2-1 ganska omgående. Vi sa efter matchen att orken inte riktigt räckte till men skillnaden är så liten mellan lagen så energin man får från ett mål samtidigt som vi tappar energi räcker för att avgöra denna typen av matcher. Vi orkar inte riktigt ta tag i matchen igen utan Lörby/SGIF gör 3-1 innan slutsignalen.

 

Dam Nopeln-LörbyU SGIFU 1-3 20130526 180758 01

Ni gör ett bra jobb allihopa idag men jag vill lyfta några utespelare och en målavakt lite extra. Frida K och Natta gör ett grymt bra jobb idag och Linda i målet är kanon. Någon sa att man måste vinna matcher för att målvakten ska ha extra beröm men idag får du plus för insatsen Linda. Veronica får också lite plus för sitt slit mitt i lerhögen.

Ni förlorade denna matchen med flaggan i topp så det är bara och ta nya tag till nästa match.

Rickard Blomgren

 

Målen
1-0 '  Annie Rutzell                    
1-1 '                      
1-2 '                      
1-3 '                      

 

Laget

1. Linda Olsson

2. Ellen Andersson

3. Emmie Samuelsson

4. Frida Andersson

5. Moa Gustafsson

6. Sarah-Lee Claesson

7. Maja Hjalmarsson

8. Veronica Olausson

9. Linda Olsson
10. Frida Karlsson

11. Malin Svensson

12. Hanna Johansson

14. Nathalie Svanhall

15. Sara Johansson

17. Stephanié Hoara

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.