Maja räddade straff

Dam Div3 Ronneby-Nopeln 3-0 20130519 150950 01

 

Kristianopel förlorade mot Ronneby med 3-0 (2-0).

 

Idag räckte vi inte riktigt till mot Ronneby som har ett mördande effektivt försvar. 14-2 i målskillnad och fyra raka vinster är Ronnebys facit, och ska man rubba detta så måste man ha lite flyt.

 

Vi började matchen riktigt bra och första halvtimmen håller vi jämna steg med Ronneby. Sen tar hemmalaget över lite och får ett antal hörnor med sig och på en av dessa så sätter man 1-0. Ronneby fortsätter och trycka på och får med sig en straff som Maja räddar med sitt fina leende. Efter lite överläggning med Maja så var det tydligen Bengt som räddade straffen. 2-0 är ett slumpmål på ett långskott. Vi går till vila med resultatet 2-0.

Andra halvlek börjar vi också rätt bra men vi kommer inte riktigt till Ronnebys försvar som sköter sig exemplariskt och använder både tillåtna och otillåtna medel för och stoppa Nopeln. 3-0 kommer på en kontring när vi trycker på och detta blir slutresultatet.

Det är små marginaler i fotboll. Förra matchen var det bra att byta mycket men idag fick det inte riktigt samma effekt. Vi hade inte flytet idag men tjejerna jobbar på hela matchen. Det gäller att fortsätta i samma positiva anda som vi gjort hittills. Nu bryter vi ihop lite och kommer igen till nästa match.

Plussandet lämnar jag helt åt sidan idag. Alla gör en godkänd insats trots förlusten men för att förtjäna plus behöver vi höja oss lite till både spelare och ledare.

 

Rickard Blomgren

 

Målen
1-0 35'                      
2-0 44'                      
3-0 73'                      

 

Laget

1. Maja Hjalmarsson

2. Ellen Andersson

3. Emmie Samuelsson

4. Frida Andersson

5. Moa Gustafsson

6. Sarah-Lee Claesson

7. Lina Jönsson

8. Veronica Olausson

9. Linda Olsson
10. Frida Karlsson

11. Malin Svensson

12. Hanna Johansson

13. Maria Strågesjö

14. Nathalie Svanhall

15. Sara Johansson

17. Stephanié Hoara

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.