Äntligen!

 IMGP8775

 

Kristianopel vände underläge 0-2 till seger med 3-2 (0-2) hemma mot Trensum!

 

Idag gör vi nog den bästa matchen sedan jag kom till Nopeln. Damerna tog tag i taktpinnen och körde på från början.
Efter ett antal frilägen och fina hörnor så tog gästerna Trensum ledningen med 1-0.
 
Här blev vi lite skakiga och Trensum petade även in 2-0. Rättvist var det inte men fotboll är inte alltid rättvist.
 
IMGP8780
 
Nopeln går in och fortsätter andra halvleken som vi började första med massor av missade chanser och offsidelöpningar. Tror vi slog världsrekord i missade chanser och offsider. (Nu kan man kanske tycka att detta är dåligt, men se det gör inte jag. Nu är vi där vi ska vara och med en lite mindre rutinerad backlinje hade vi varit fria ytterligare ett antal tillfällen) .
 
20 minuter in i andra ( tror jag att det var ) så händer det. Sara Johansson får in bolluslingen och vi är med i matchen igen. Sara Johansson gör sen också 2-2. Där tappar vi lite fart under några minuter men sen får tjejerna upp ångan igen och öser på för vinsten. Linda Olsson avgör med 5 minuter kvar av matchen och Noplens damlag har bärgat första trean för året. 
 
IMGP8786
 
Idag gör damerna en fantastisk bra insats. Hela laget jobbar och sliter på ett beundransvärt sätt och visar hur bra ni verkligen är.  Ni mal ner Trensum idag.
 
Jag har pratat om en bra bänk och idag visade ni vad en bra bänk kan åstadkomma. Försvaret i Nopeln har hela tiden varit fantastiskt bra det är målskyttet som har spökat lite men idag släppte det lite och tre härliga mål är gjorda.
 
Backlinjen gör som vanligt en helgjuten insats och mittfältet likaså. Idag körde vi på med många byten i anfallet och jag tror detta gjorde att Trensum kroknade. Ni kom med mycket folk hela tiden gjorde många fina löpningar. Annie, Linda, Sara J, och Sarah-Lee visade idag att vi har ett vasst anfall också.
 
Jag förväntas plussa spelare men idag är det inte en spelare utan kollektivet Noplen damlag som ska plussas. Ni är så mycket bättre än vad ni tror och kan jag få er och förstå detta kommer Nopelns damlag och bli riktigt bra.

 

Rickard Blomgren

 

Målen
0-1 '                      
0-2 '                      
1-2 ' Sara Johansson                    
2-2 ' Sara Johansson                    
3-2 ' Linda Olsson                    

 

Laget

1. Nathalie Svanhall

2. Ellen Andersson

3. Emmie Samuelsson

4. Frida Andersson

5. Moa Gustafsson

6. Sarah-Lee Claesson

7. Lina Jönsson

8. Veronica Olausson

9. Linda Olsson
10. Annie Rutzell

11. Malin Svensson

12. Ulrica Avby

14. Maja Hjalmarsson

15. Sara Johansson

16. Sofia Nilsson

17. Stephanié Hoara

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.