Lägesrapport från damlaget

hassefredrik

Nu efter 2 månaders vinter träning har vi äntligen börjat spela matcher igen. Förra helgen mötte vi Kallinge där det blev en 4-1 seger så vi känner att vår spelidé inför säsongen börja ta form.

Under januari och februari har vi fokuserat på snabbhet, teknik, kondition och styrka men vi har också haft teori-genomgång. Vi har tränat tisdagar och söndagar på Jämjö IP och vi har även haft onsdags träningar för våra målvakter vilket alltid är bra för en sådan viktigt position.

På torsdagar har vi tränat på Wellness som gjort allt för att hjälpa oss att bli starkare i kroppen. Summa summarum så känns det som om vi ligger bättre till som helhet i år än vi gjorde förra året vid den här tiden. Sedan saknar vi förstås våra gravida och våra mammor på våra träningar.

Socialt är stämningen på topp vilket även de som provtränat med oss ha tyckt, så det vill vi tacka laget för. Nya i laget i år är Ewelina Åkesson, Lisa Jansson, Lisa Andersson och Jennifer Ekelöf.

Nu ser vi fram emot 5 träningsmatcher samt svenskfast 9/3 innan vi spelar vår premiärmatch 19/4 mot Kalmar Södra som vi hoppas kunna spela på Fågelmara IP klockan 17:00.

Plats för träningar och tider för matcher och motståndare hittar du i vår kalender
Om någon läser det här och vill spela fotboll ihop med oss så är du självklart välkommen att komma på våra träningar.

Hälsningar från Hasse & Fredrik

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.