Damerna vidare i Svensk fast cup!

hanna18

Som bästa grupptvåa tog sig damlaget vidare.

Kristianopels GoIF
Kristianopels GoIF0-0
1-1

Svensk fast cup
Svarta Led, Sölvesborg

Kallinge SK
Ronneby BK

 

 

Två oavgjorda matcher räckte för att bli bästa grupptvåa i Svenk fastighetsförmedling cup.
Första matchen mot Kallinge var en match där vi hade fler rena lägen men det blev mycket ställningskrig och vi kommer inte uppe i vårt bästa spel. Slutresultatet blev 0-0, vilket innebar straffar som vi vinner med 2-1.

Andra matchen var mot Ronneby som vi förlorade mot två gånger förra året. Vi får börja med en gratis straff som deras målvakt räddar. I början av matchen tar Ronneby kommandot och lyckas ta ledningen via en frispark som det blir return på och 1-0.

Men vi hämtar oss efter detta och börja få igång spelet riktigt bra. Via en fin framspelning från Mia till Sara kvitterar vi och får Ronneby i brygga. Dem backar hem och vi tar över spelet mer och mer.

Vi är verkligen nöjda med spelet mot Ronneby och att vi kommer igen efter deras mål. Nu väntar nya matcher den 21/3 klockan 18:00 i Asarum eller Rosenhom.  

Truppen: 1. Sofia Johansson 2. Emmie Samuelsson 5. Wilma Svensson 6. Sarah-Lee Claesson 7. Julia Karlsson 12. Hanna Johansson 13. Maria Strågesjö 14. Frida Karlsson 15. Sara Johansson 16. Ellen Samuelsson 18. Julia Mattisson 19. Jenna Svensson 20. Sabina Andersson
bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.