Sent avgörande på Laxvallen

flymen2013

Kristianopelns herrar lyckades inte knipa några poäng i den svåra bortamatchen mot på förhand tippade topplaget Mörrum. Matchen slutade 3-1 (1-0) till Mörrum, men det var en match som fick ett sent avgörande.

 

Magnus Flymen Olsson fick tidigt i matchen en jättechans att göra 0-1, men Mörrums målvakt Jesper Ankarkrona gjorde en mirakulös enhandsräddning.

 

Första målet i matchen stod gästerna för men domaren underkände målet av någon anledning. Istället kom 1-0 efter att Noplarna misslyckats med att få bort bollen från eget straffområde, tre gånger!

 

Just slarv i passningsspelet var lite signifikativt för den första halvleken och det var Kristianopel som var dom största syndarna. Under andra halvleks första halvtimme hände inte mycket, matchen stod och vägde.

 

Med dryga kvarten kvar flyttades evigt unge Flymen upp på topp. Han behövde inte många minuter innan han kvitterade. Glädjen blev dock kortvarig för fem minuter senare tog Mörrum på nytt ledningen. Andrei Hoara fick en möjlighet till kvittering men Ankarkrona gjorde på nytt en matchavgörande räddning.

 

Sett till helhetsintrycket vinner Mörrum fullt rättvist, Mörrums tränare Niklas Olsson förfogar över ett mycket bra lag.

 

Målen:

1-0 31'

1-1 74' Magnus Olsson

2-1 79'

3-1 87'

 

Laget:  

1. Roger Wahlqvist, målvakt

2. Andrei Hoara

3. Rickard Nilsson

4. Hannes Eriksson

5. Martin Byman

6. Henrik Arvidsson, lagkapten

11. Villiam Claesson

12. Jonas Jönsson

14. Robin Andersson

18. Anton Debourg

500. Magnus Olsson

 

Ersättare

7. Hugo Blomkvist

8. Fredrik Olsson (57)

9. Filip Berg (46)

17. Kristofer Berg (72)

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.