Ny seger och nya mål av Kadic! (uppdaterad)

Bild-872

Efter tre nya mål gick Dino Kadic upp på 15 fullträffar, när Kristianopel ikväll vann borta över Hoby med 5-2.

Vi började matchen positivt och fick fart på spelet. Trots att vi kom lite för långt ifrån i presspelet lyckades vi vinna boll på mitten och ställa om framåt. Efter dryga kvarten "chockade" Andréas L alla på Bräknevallen med sin "Super-Mac" kanon från 35 m till 0-1.

 

Tio minuter senare ville inte Flymen vara sämre då han klippte till från nästan samma avstånd dock med mer känsla än kraft i samma hörn som tidigare till 0-2. Med tio minuter kvar snappade Dino upp en djupledsboll och lobbade in halvtidsresultatet 0-3.

I paus pratade vi om att fortsätta hålla tempot i matchen och inte bli passiva som i matchen mot Blåningsmåla. Vi lyckades lite bättre denna gång och hade väl egentligen "bara" drygt 10 minuter där vi lät Hoby ta över handlingarna. De utnyttjade detta och reducerade till 1-3 på straff efter en märklig situation.

 

Straffen föregicks av att Jonas slog ut bollen då en Hobyspelare var skadad. På efterföljande inkast ställde Hoby, om utan att lämna tillbaka bollen, som brukligt är om man ser det ur en sportslig synvinkel och spelaren som blev fri blev tacklad i straffområdet till straff. Efter målet vägde spelet lite fram och tillbaka, vi valde att försöka lägga fram bollen istället för att som i första, spela bollen på marken, vilket ledde till att vi blev lite för "långa" i lagdelarna.

 

Dino var dock inte färdig med målskyttet och lobbade för andra gången bollen i mål fram till 1-4 och efter att Hoby reducerat igen till 2-4 punkterade han matchen med sitt 5-2 mål efter att han vänt bort sin försvarare och placerat bollen fint i mål.

Extra plus för dagen till 3-måls skytten Dino som håller ett högt målsnitt så här långt i serien.

Skön seger för B-laget igår efter att ha vänt underläge 0-2 i första till seger 4-2 mot Skäret hemma.


 

MATCHFAKTA
Truppen:

Andreas Pärnering , Robin Andersson, Simon Olausson, Jonas Jönsson, Gustaf Nilsson, Emil Nyström , Henrik Arvidsson, Jesper Karlsson Andrei Hoara, Richard Nordahl, Dino Kadic, Mattias Karlsson, Magnus Olsson, Rickard Nilsson, Mathias Karlsson, Mattias Karlsson, Kristofer Berg

Målen:
Domare:

 

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.