Pärnering räddade en poäng

IMGP3525

Kvällens bortamatch mot Listerby slutade 1-1 (1-1).

Det var ingen rolig historia som utspelade sig på Åsavallen ikväll. Nopeln svarade för en medioker insats och får vara nöjda med en poäng.

 

Listerby anförde spelet och skapade mycket målschanser men dåliga avslut och Andreas Pärnering i Nopelns mål såg till att lagen delade på poängen. Han räddade ett friläge i första och gjorde flera avgörande räddningar i andra bla en dubbelräddning.

 

Första halvlek såg ok ut och Richard Nordahl var nära att ge Nopeln ledningen men avslutet räddades av målvakten. Istället var  det hemmalaget som tog ledningen.

 

IMGP3531

 

Det bästa från Kristianopels sida var när laget kvitterade. Ett perfekt inlägg från Andrei mötte Dino Kadic med pannan och kvitteringen var snygg.

 

Det blev dock sämre i andra och Nopeln hade långa stunder svårt att ens komma över på hemmalagets planhalva i andra halvlek men när man väl gjorde det ställde Dino Kadic till med oreda och var riktigt nära att näta i slutet.

 

IMGP3529


 

MATCHFAKTA
Truppen:

Andreas Pärnering , Robin Andersson, Simon Olausson, Jonas Jönsson, Gustaf Nilsson, Emil Nyström, Andreas Landtreter, Henrik Arvidsson, Andrei Hoara, Rickard Nordahl, Dino Kadic, Mathias Karlsson, Mattias Karlsson, Magnus Olsson, Rickard Nilsson

Målen: 1-0 (23), 1-1 (31) Dino Kadic
Domare:
bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.