Dino har hittat flytet! (uppdaterad)

IMGP3308

Dino Kadic visade att han är stekhet efter tre nya mål från hans fötter i 7-3, (2-0) segern mot Belganet/Hallabro.

Kadic har nu gjort hela nio mål på fem matcher! Idag slog han in två eleganta straffar och vände och vred bort sin back och placerade in bollen lekande lätt.

 

Matchen mot Belganet startades på ett piggare sätt än senast mot Pukavik. Vi rörde oss mer och visade bättre inställning i både det offensiva, som det defensiva spelet. Efter dryga kvarten utnyttjade vi en omställning med en central djupledslöpning från Emil som serverade Rickard Nordahl som pangade in 1-0. Vi fyllde på bra med folk i omställningsspelet och efter en hörna höll sig Andréas framme och tryckte in 2-0 som vi tog med oss in i pausvilan.

IMGP3310

 

I paus pratade vi om att fortsätta med våra löpningar och sätta fart på bollen offensivt. Vi hann knappt sätta oss på avbytarbänken innan Dino sprungit sig fri och Andrei som löpt med satte dit målvaktsreturen på Dinos skott till 3-0. Minuten efter replikerade dock gästerna vilket kändes lite slappt från vår sida.
Trots reduceringen kändes det som matchen var vår och efter dryga timmen spelad "målade" vi två gånger om genom Dino på straff och Robin på ytterligare en hörnretur till 5-1. I detta skedet av matchen chansade gästerna med lite okontrollerat spel och fick till ytterligare en reducering, men vi skapade flera chanser till att utöka resultatet. 6-2 kom också som svar på ett ihålligt bortaförsvar genom Dino på sin andra straff för dagen och sedan 7-2 på ett snyggt friläge. Som om det inte var nog skulle vi bjuda på ytterligare ett baklängesmål till slutresultatet 7-3 i den 90:e minuten.

IMGP3311Sammanfattningsvis gjorde vi en bra insats, det som kan bli bättre är att inte bjuda på onödiga och enkla baklängesmål då vi ibland slappnar av i defensiven, det hade känts bättre med 7-1. Offensivt kan vi även bli mer uppmärksamma på lagkamraternas löpningar och sätta bollen på spelare som kommer i fart på rätt sida offsidelinjen, även om 7 mål framåt är helt ok.

Extra plus för dagen till Dino som var rörlig och löpte bra i både offensiven och defensiven, han blev även tremålsskytt. Även plus till Robin som var mycket stabil i defensiven och stark i positionsspelet matchen igenom.

 

MATCHFAKTA
Truppen:

Andreas Pärnering , Robin Andersson, Simon Olausson, Jonas Jönsson, Gustaf Nilsson, Emil Nyström, Andreas Landtreter, Henrik Arvidsson, Andrei Hoara, Rickard Nordahl, Dino Kadic, Mathias Karlsson, Fredrik Olsson, Mattias Karlsson, Jesper Karlsson, Magnus Olsson

Målen: 1-0 (17) Rickard Nordahl, 2-0 (39) Andreas Landtreter, 3-0 (47) Andrei Hoara, 3-1 (49), 4-1 (62) Dino Kadic straff, 5-1 (77) Robin Andersson, 5-2 (80), 6-2 (83) Dino Kadic straff,  7-2 (87) Dino Kadic, 7-3 (90)
Domare: Joel Gustavsson, Jämshög
bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.