Stefan Petersson ny huvudtränare

IMG 0150

Stefan Petersson blir huvudansvarig tränare för herrtruppen under säsongen 2020.

Stefan har funnits i föreningen som spelare under ett antal år och har de senaste två åren även varit ansvarig för vårt R-1 reservlag. Han har under åren i föreningen blivit högt respekterad bland både spelare och ledare och vi är stolta att kunna presentera honom som huvudtränare 2020.

I Stefan får vi en naturlig och tydlig ledare som är ambitiös och ställer höga krav på sig själv, spelare och ledare. Och inte minst får vi en obotlig vinnarskalle!

Vi är också glada att kunna presentera att Tomas Pettersson även nästa år kommer att finnas kvar som ledare i föreningen. Tomas kommer att vara assisterande tränare med fokus på att tillsammans med Stefan genomföra träningar med hög kvalitet. Tomas har ett fantastiskt ledarskap som bygger på engagemang, energi och humor, och det känns härligt att han är kvar även nästa säsong!

Simon Olausson kommer att gå in som assisterande coach för A-laget. I denna rollen kommer han att supporta Stefan inför, under och efter A-lagsmatcherna. Simon är en riktig kulturbärare i föreningen och är en av de spelare som gjort allra flest matcher i föreningen. Det känns bra att Simon nu väljer att stötta laget även som ledare.

simon2013
Simon Olausson blir assisterande coach för A-laget.

Rollen som ansvarig för reservlaget jobbar vi vidare på att rekrytera. Dessutom vill vi i Herrsektionen även passa på att välkomna Filip Berg som kommer att hjälpa till med arbetet i sektionen framöver.

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.