Lägesrapport från herr

roger

Här kommer en rykande färsk lägesrapport från Roger Nilsson.

Säsongen tog fart redan i julhelgen när kommunmästerskapet spelades inomhus. Vi gick vidare som gruppetta och tog oss till slutspel. På slutspelet kryssade vi oss fram till en semifinal. Men det var inte slut där. Vi tog oss även till final.

Tyvärr räckte det inte till i finalen mot fjolårsvinnarna, men vi gav dem en kamp. Men tvåa i kommunen är inte fy skam. Dennis Woss vann även skytteligan i turneringen.

Vi är framme vid slutet på februari och har snart två månaders träning bakom oss. Vi har valt att köra fysträning på ett av passen i veckan. Det har vi genomfört på Wellness i Lyckeby. I övrigt är det fotbollspass på konstgräset i Jämjö som har gällt. Vi har dessutom kört ett teoripass inför en träning där jag hade genomgång om hur vi ska spela och hade givande diskussioner om detaljer.

Vi har i skrivande stund (24/2) genomfört 21 träningar. Det har varit bra uppslutning överlag och vi har ett snitt på 22,76 spelare per träning. Thomas har ju valt att ta ett steg tillbaka, han är ett bra bollplank till mig och han har hjälpt mig på fotbollspassen.

Nu går vi in i nästa steg med träningsmatcher. Vi tjuvstartade i fredags med en b-lagsmatch mot Atlas. Där coachade Stefan fram en 10-1-seger! Det är en otroligt tuff konkurrens i laget och det är många som slåss om att vara en av startelvan när vi startar serien i april.

Vi hade redan ett jättebra lag och har spetsat det med Andreas Augustsson (Gullabo), Simon Bosnjak (KUF), Dennis Woss (KUF), Albin Landers (KUF) och Sebastian Åkerman (Tosteberga). På lördag är det dags för Svensk fast cup. Där blir det härliga derbyn där vi möter Jämjö och Atlas. Välkomna till Jämjö IP på lördag för dessa matcher som är kl 15 och 16. Sen rullar det på med träningsmatcher. Helgen efter har vi Hossmo som kvalade mot trean förra säsongen.

Efter det tar vi en paus från vardagen och drar iväg på ett träningsläger. Där får vi chansen att svetsa samman gruppen och fila på detaljer inför säsongen. Året har startat mycket bra- god stämning, bra intensitet på träningarna och som det ser ut nu en bred trupp. Vi ser fram emot en spännande säsong tillsammans!

Följ kalendern på hemsidan för att se när vi spelar. Hoppas att vi ses på matcherna.

Med vänliga hälsningar Roger Nilsson, tränare för herrlaget

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.