Ny huvudtränare för herrarna säsongen 2019

roger

Herrtruppen har två matcher kvar av säsongen 2018, men planeringen inför säsongen 2019 har redan påbörjats.

Tre viktiga pusselbitar inför nästa säsong har nu fallit på plats, och det är ledartrion säsongen 2019. Ny huvudtränare 2019 blir Roger "4:an" Nilsson. Roger har under 2018 varit assisterande tränare till Tomas Petersson och han tar under 2019 sitt första uppdrag som huvudtränare, och han gör det i föreningen där han en gång i tiden påbörjade sin fotbollskarriär.

Det känns helt rätt att Roger tar över och bygger vidare på den fina utveckling som truppen har haft senaste åren! Årets huvudtränare Tomas Petersson har i ett tidigt skede aviserat att han planerar att trappa ner inför nästa år och därför inte vill ha en huvudtränarroll. Thomas har under ca 30 års tid tränat lag i Blekinge och Småland med imponerande energi, inlevelse och omtanke om individerna i truppen.

IMG 4890
Roger och Tomas byter roller inför 2019

 

Vi är därför väldigt glada att han vill fortsätta arbeta med Roger och truppen även under 2019. Tomas kommer att vara assisterande tränare till Roger och med ett speciellt fokus på att slussa in de juniorer som kommer från pojklagen in i herrfotbollen. Tomas kommer även att ansvara för vårt andra reservlag om vi beslutar att även under 2019 ställa upp med två reservlag.

Under 2018 har Stefan Petersson tagit rollen som ansvarig för vårt första reservlag och han kommer även under 2019 att vara huvudansvarig för detta laget. Stefan tog denna rollen inför seriestarten 2018 och har med starkt engagemang, seriositet och glimten i ögat verkligen varit starkt bidragande till att reservlaget nu är nära att säkra en mycket bra 3:e plats i denna reservlagsserie.

Det känns fantastikt härligt att i ett så här tidigt skede kunna presentera en stark ledartrio inför nästa säsong! Vi jobbar vidare med planeringen inför säsongen 2019.

Håll ögonen på hemsidan där vi under hösten/vintern bland annat kommer att summera säsongen som har gått, blicka framåt och även ge er möjlighet att lära känna ledartrion lite närmare.

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.