×

fel

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but alag/2018/15 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

Storpublik såg derbyt

 MG 7265

Årets andra derby mot Jämjö slutade 2-2 inför storpublik på Fågelmara IP.

Kristianopels GoIF

7' Niklas Augustsson
88' Erik Appelkvist

2-2

(1-1)
Div 4 
Fågelmara IP

Jämjö GoIF

25' 55' Gustav Andersson


Det var roligt att så många kom till Fågelmara IP för att se derbyt mellan ärkerivalerna i östra Blekinge. Tyvärr gjorde inte Nopeln en bra match men fixade ändå en poäng och kunde mycket väl ändå ha vunnit med tanke på chanserna i slutet på matchen.

 - Idag är vi inte på tårna. Första 10 och sista 20 minuterna var okej, annars är vi inte med. Men ett derby är ett derby, säger Tomas Petersson.

Hemmalaget startade ganska så piggt och Niklas Augustsson kunde trycka in en retur redan efter sju minuter. Men sedan kom gästerna in mer och mer i matchen och kvitterade också rättvist i första halvlek.

Andra halvlek fortsatte likt den första med dåligt spel från Nopeln som såg ut att sakna harmoni på planen. På en långboll kunde Jämjös snabba anfallare Gustav Andersson komma fri med Ricky Mattsson och ge gästerna ledningen 10 minuter in i andra halvlek på i stort sett gästernas enda farlighet i andra halvlek.

I jakten på kvittering flyttade svartgula fram positionerna och man började känna igen laget mer och mer. Och sista 20 minuterna var det tryck mot Jämjömålet, där Jesper Persson fick göra ett par svettiga räddningar. 

Men kvitteringen kom med ett par minuter kvar genom Erik Appelkvist som kunde skjuta utifrån straffområdet ett inte alltför hårt skott men som ändå ställde Jeppe i Jämjös mål.

 - Det kändes som att vi förtjänade en kvittering, säger poängräddaren efteråt. 

I slutet hade också Hilding Åkesson ett kanonläge att göra mål.

 - Det känns skit, det är inte bra, jag är otroligt missnöjd. Det var ängsligt och nervöst, säger Rickard Nilsson i hemmalägret efter matchen.

{gallery}alag/2018/15{/gallery}

Truppen: 1. Ricky Mattsson (MV) 3. Rickard Nilsson 5. Daniel Eriksson 6. Henrik Arvidsson (K) 7. Erik Appelkvist 8. Magnus Olsson 10. Dino Kadic 15. Hilding Åkesson 16. Simon Olausson 18. Niklas Augustsson 19. Hannes Eriksson
Ersättare 9. Stefan Petersson 12. Martin Byman 13. David Åkesson 17. Kristofer Berg 20. Simon Israelsson
bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.