"Fyran" Nilsson summerar och blickar framåt

roger

Vårsäsongen är avslutad och nu står vi inför en spännande höstsäsong.

Jag (Roger) kom in som ny i klubben i vintras och jag har inte ångrat en minut.

Försäsongen var strulig med dåligt väder och ett evigt pusslande att få till träningarna. Men det blandades med träningar på konstgräset på Jämjö IP och fysträningar inomhus. Men det var alltid bra uppslutning och fart på träningarna. När serien äntligen startade var vi nyfikna på var vi stod. Vi var nykomlingar men hade fått in bra nyförvärv och fått behålla truppen som tog klubben upp i division 4. Efter premiären som avslutades med en tung förlust mot Högadal kände vi att trots förlusten så kunde vi mäta oss med lagen här och kände att vi förtjänade poäng.

Efter det så vann vi fyra matcher i rad (Jämjö, Listerby, Sölve & Jämshög) innan det blev förlust borta mot Atlas och Karlshamn. Men vi föll inte igenom utan studsade tillbaka igen och åkte till Spjutsbygd och vann med hela 6–1 mot Trion!

Sen blandade vi och gav de sista matcherna. 
En bra match mot Hällaryd som slutade 0–0, storförlust mot Saxemara, seger mot Lyckå och avslutningsvis en förlust mot Högadal.

Efter 12 matcher så parkerar vi på sjätte plats i serien och det är väldigt bra gjort. Vi har gjort hela 26 mål framåt och bara släppt in 16 (varav 5 mot Saxemara). Nu gäller det att vi håller ihop det och gör hösten lika bra så kan det se riktigt trevligt ut när vi summerar hela säsongen längre fram.

På måndag (6/8) drar vi igång igen mot Jämjö. Det blir en riktigt tuff match. Jämjö har inte plockat så många poäng, men de är med spelmässigt i de flesta matcher. Det gäller att vi är på tårna och spelar vårt spel. Vi har tränat bra sedan sommaruppehållet och jag hoppas att vi är redo för uppgiften.

Vi har dessutom hållit två reservlag i gång. Stefan kom in som ansvarig för det laget som spelar i en serie med många lag. Laget har gått riktigt bra och Stefan har gjort ett jättebra jobb. Vi har plockat en hel del fina skalper och ligger just nu på en fin tredjeplats i serien. Vårt andra b-lag har haft det lite tyngre resultatmässigt, men har gjort många bra insatser också. Vi får hoppas på lite bättre utdelning i höst.

Thomas och jag har en härlig trupp att jobba med och vi ser fram emot hösten. Vi ses på Fågelmara IP!

Mvh Roger Nilsson Assisterande tränare

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.