Stor trupp när herrarna kör igång

IMG 1129

Söndagen 7/1 var det dags för herrarna att sparka igång säsongen 2018 med ett upptaktsmöte och träning.

Ca 35 (!!!) spelare slöt upp till mötet där förutsättningarna för säsongen gicks igenom. Ledarstaben gick igenom försäsongens tränings- och matchupplägg inför seriestarten som är i mitten på April hemma mot Högadal. Huvudtränaren Tomas Petersson poängterade bland annat hur viktigt det är att lägga ner hårt arbete under januari och februari där fokus kommer att ligga på att bygga upp en bra fysik.

Traditionella träningar med bollövningar kommer att varvas med pass på Wellness i Karlskrona och även något extrapass med brottningsträning eller liknande kommer troligtvis att läggas till under uppbyggnadsfasen. Tomas kommenterade också att spelsystem kommer att växa fram under försäsongen beroende på vilka spelartyper som presterar bra. Oavsett spelsystem är press-spelet viktigt och något som det kommer att byggas vidare på från förra säsongen.

Vi kommer att ha 2 reservlag i seriespel under 2018 och Ola Ekelöf berättade att reservlagen kommer att spela efter samma spelide som används i A-laget för att få en röd tråd genom alla lag och för att spelarna ska känna igen sig oavsett om de spelar match i A-lag eller reservlag.

Nu är försäsongen inför 2018 igång och det känns spännande att se vad truppen kan åstadkomma både i Div 4 och i reservlagserierna!

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.