Fler nyförvärv klara

IMG 6171

Ytterligare pusselbitar inför comebacken i div 4 är nu på plats, fyra spelare ansluter.


Erik Appelkvist, Niklas Augustsson, Villiam Claesson (bilden) och Hannes Eriksson väljer alla spel i Kristianopels GoIF under 2018.

Erik Appelkvist kommer efter några år i andra klubbar att åter representera moderklubben. Erik har sedan han lämnade Nopeln representerat Kalmar FF under tiden han gick i deras akademi och de senaste åren har han tillhört Bergkvara AIF där han samlat på sig erfarenhet både från div 3 och div 4 och gjorde i år 13 mål och 6 assist för BAIF.

Niklas Augustsson ansluter till Nopeln från Gullabo inför 2018. Niklas har under många år varit ett hett eftertraktat namn bland klubbarna i sydöstra Småland och östra Blekinge, men han har fram tills nu valt att stanna i Gullabo SK. Vi är därför särskilt glada att han nu har bestämt sig för att representera Nopeln under 2018.

Villiam Claesson har de senaste åren sedan han lämnade Nopeln representerat Gullabo, KUF och Jämjö. Under 2018 kommer han återigen att spela i Nopeln och det är vi givetvis glada över.

Hannes Eriksson kommer även han att representera Nopeln under 2018. Hannes är ytterligare en spelare som har Nopeln som moderklubb och som nu återvänder efter att de senaste säsongerna spelat i Gullabo och Jämjö.

Jättekul med Noplare som återvänder tillbaka till föreningen! Vi hälsar Niklas välkommen till Kristianopels GoIF och Erik, Villiam och Hannes hälsar vi välkomna tillbaka till vår fantastiska förening!

Sedan tidigare har Tobias Andersson och Simon Israelsson har beslutat sig för att ansluta till Nopeln. Tobias klubbadress har tidigare varit AIK Atlas och Simon ansluter från Hasslö GoIF.

I och med detta så anser vi oss ha spikat truppen för 2018 och vi ser nu fram emot kommande träningar, KM, DM och inte minst 2018 års seriespel.

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.