Ledarstaben komplett

IMG 0951

Herrsektionen rustar vidare inför återkomsten till div 4 2018.  Nu är vi glada och stolta att kunna presentera resterande del av ledarstaben runt herrtruppen 2018.

Herrsektionen rustar vidare inför återkomsten till div 4 2018. För inte så länge sedan kunde vi presentera Tomas Petersson som huvudtränare och Roger Nilsson som assisterande tränare. Nu är vi glada och stolta att kunna presentera resterande del av ledarstaben runt herrtruppen 2018.

Tonny Sjöström kommer att fortsätta som huvudansvarig för reservlaget och han kommer att assisteras av Ola Ekelöf och Peter Åkesson. Tonny och Peter har under ett par år jobbat med reservlaget och gjort det med stort engagemang och kunnande och det känns kanonbra att de fortsätter ytterligare en säsong.

Ola Ekelöf har under de senaste åren varit huvudtränare för klubbens damlag som under 2017 spelade i div 2. Han väljer nu att inför 2018 hjälpa till runt herrtruppen med fokus på att tillsammans med Peter assistera Tonny med reservlaget. Ola har också många år bakom sig som spelare i Kristianopels A-lag.

Så det är ytterligare en ledare med stort engagemang och fotbollskunnande som ansluter till herrtruppens ledarstab. Det är viktigt för oss att inslussningen av spelare från de egna leden till herrtruppen fungerar bra, och därför kommer Tonny även att fungera som länken mellan våra ungdomslag och herrtruppen.

Vi känner nu att vi står otroligt väl rustade inför kommande säsong när det gäller ledare runt herrtruppen. Vi går nu snart in i en Bosmanperiod med förhoppningen om att behålla stora delar av truppen från 2017 + att krydda den med några nytillskott.

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.