Roger "fyran" Nilsson till Nopeln!

Roger

Thomas Petersson fortsätter som huvudtränarare och som assisterande ansluter Roger "fyran" Nilsson.

Vi är glada att kunna meddela att Thomas Petersson har förlängt ytterligare ett år som huvudansvarig tränare för herrtruppen. Det har varit viktigt för oss att få kontinuitet inför comebacken i div 4 nästa säsong, att kunna bygga vidare på det som Thomas, Tonny och Peter skapade under 2017.

Den kontinuiteten och tryggheten får vi i och med att Thomas fortsätter ytterligare ett år, och det känns mycket bra! Utöver förlängningen med Thomas som huvudtränare har vi även knutit till oss Roger ”fyran” Nilsson som assisterande tränare till Thomas. Det är fantastiskt roligt att återigen få se Roger i de gul-svarta färgerna.

Roger började som ungdomsspelare i Nopeln, men när antalet spelare i hans åldergrupp sinade valde han att fortsätta spela ungdomsfotboll i Jämjö. Han har sedan dess representerat bland annat Jämjö och KAIF som spelare och de senaste åren har han varit assisterande tränare och spelare i Jämjö.

Inför 2018 väljer han nu åter att representera Kristianopels GoIF också här i rollen som assisterande tränare. Roger bidrar med ett gediget fotbollskunnande och ett stort engagemang, och hans roll kommer till största delen att vara fokuserad kring träningarna, individerna i truppen och att assistera Thomas vid A-lagsmatcherna. Roger, välkommen tillbaka!

Vi i Nopeln har med dagens mått mätt varit bortskämda med att ha en stor herrtrupp med hög träningsnärvaro. Det är givetvis en fantastisk bedrift av en landsortsklubb som vi faktiskt är och något vi ska vara stolta över! Vår ambition inför säsongen 2018 är därför att utöka ledarstaben runt herrtruppen.

Vi jobbar därför intensivt just nu med att spika ledarstaben runt reservlaget. Reservlaget är viktigt ur många aspekter; det är där unga talanger får känna på seniorfotboll, det är där spelare som ännu inte har tagit plats i A-laget utbildas och utvecklas för att vara redo när väl möjligheten till A-lagsspel kommer och det är där de spelare som vill spela fotboll för Kristianopels GoIF ska få spela.

Reservlaget är ett otroligt viktigt lag! Just därför är också ledarna runt reservlaget viktiga och vi hoppas inom kort kunna komma tillbaka med information om hur ledarstaben runt reservlaget kommer att se ut.

Utöver att ha Thomas och Roger klara inför 2018 så är det också klart att Robin Nilsson kommer att fortsätta som materialansvarig med Marcus Andersson som back up. Även dessa roller är viktiga för att arbetet runt truppen ska flyta på bra och det känns därför bra att vi redan nu också har de rollerna spikade. En närmare presentation hela ledarstaben kommer framöver.

bagahsintersport huvudcraft huvud 

Please publish modules in offcanvas position.